Matbloggerne.no avvikles - MatPrat Blogg

Matbloggerne.no avvikles

Kjære medlemmer og du som bruker MatBloggerne. Vi må informere om at vi den 31.12.2015 avslutter matbloggerne.no. Hjemmelaga-marshmallows-MP-62598_1024(1)

Etter nesten fem år med MatBloggerne har vi bestemt oss for å avvikle satsingen. Samarbeidet har vært en fantastisk reise – takk til deg som har vært med!

Vi i MatPrat har lært mye fra oppstarten i 2011, og knyttet unike relasjoner med flere av dere flinke matmennesker der ute. Vi håper du, som matblogger eller bruker av tjenesten, også har hatt mye nytte og glede av siden. Nå velger vi derimot å satse på nye og spennende prosjekter.

Til deg som matblogger, takk for at du sprer matglede! Du trenger ikke å melde deg ut av matbloggerne.no, men vi oppfordrer deg til å fjerne badgen fra siden din, da koblingen vil bli brutt etter 31. desember.

Fra 1. januar 2016 vil trafikk inn til matbloggerne.no overføres til matprat.no.

For spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på blogg@matprat.no

Ønsker dere alle en fin førjulstid og en riktig God Jul!

Hilsen fra MatPrat-gjengen

Om bloggeren

Ragnhild Kolvereid

Jeg er sosiale medier ansvarlig og jobber i Marketingavdelingen i MatPrat. Med lidenskapelig interesse for mat og formidling får jeg daglig jobbe med det jeg liker aller best - å jakte på de gode smakene og historiene, og gi dem videre til deg!

Legg igjen en kommentar