StreetFood fra MatPrat – enkelt & håndholdt fra hele verden - MatPrat Blogg

StreetFood fra MatPrat – enkelt & håndholdt fra hele verden

streetfood fra matprat

Du har sannsynlig spist det og du har helt sikkert likt det. Noe å bite i på vei hit eller dit, vandrende gjennom opplyste gater og markeder i land du har kjøpt billett for å komme deg til.

Streetfood er en matsjanger som er kommet for å bli, og i sommer skal vi i MatPrat sørge for at den kommer seg helt inn på kjøkkenet ditt.

Våren har vi brukt til å reise jorden rundt på jakt etter den beste streetfooden og de mest inspirerende oppskriftene.

Bangkok - gatebilde

I løpet av en hektisk måned har vi, sammen med et kamerateam, trålet oss gjennom gatene i New York, Mexico City, Bangkok, Barcelona, Istanbul og Rio de Janeiro.

rio1

Mexico - gatebilde

Maten, stemningen og hver by sin unike streetfood-kultur har vi samlet i en haug med filmer som vi gleder oss til å vise frem. De er alle samlet på vår egen streetfood-side der du i tillegg får egne oppskriftstrailere, tips til de beste streetfood-spotene i byene vi har vært i og massevis av supre oppskrifter. Selvfølgelig tilpasset til norske råvarer som du enkelt får tak i.

papaya - trinn
Bangkok er streetfoodens hjerte. Vi forelsket oss raskt i papayasalat med biffspyd.

Streetfood fra MatPrat kan du lage på grillen, på kjøkkenet, på hytta eller i parken. Til voksne, til barn, til fest eller mandager.  Det er lov å improvisere, du trenger ikke kniv og gaffel og det smaker digg.

brettepizza med sitron og persille maiskolbe med limesmør maistortilla med hot entrecôte mangolassi marrokanske grillspyd papayasalat med biffspyd pulled pork med coleslaw pølser med ramsløkaïoli spicy omelett tortilla med revet kylling tosdadas med sesampanert kylling yum buns

Her ser du et utvalg av inspirasjonen vi hentet med oss hjem. Gå inn på matprat.no for enkel, håndholdt mat fra verdens gatekjøkken. La deg inspirere og lag din egen streefood i sommer!

Om bloggeren

Ragnhild Kolvereid

Jeg er sosiale medier ansvarlig og jobber i Marketingavdelingen i MatPrat. Med lidenskapelig interesse for mat og formidling får jeg daglig jobbe med det jeg liker aller best - å jakte på de gode smakene og historiene, og gi dem videre til deg!

Legg igjen en kommentar