Om bloggerne - MatPrat Blogg

Om bloggerne

Ragnhild Kolvereid Ragnhild 019

Jeg er sosiale medier ansvarlig i MatPrat. Med lidenskapelig interesse for mat og formidling får jeg daglig jobbe med det jeg liker aller best – å jakte på de gode smakene og historiene, og gi dem videre til deg!

I tillegg til å ha ansvar for bloggsatsingen matbloggerne.no og MatPrat sin kommunikasjon i sosiale medier jobber jeg med å lage innhold til kampanjene våre. Alt fra film, oppskrifter og foto til tekster og annet snacks!

Britt-Marlene-Kasin-Matradgiver-MP-64179_1024 liten

 

Britt Marlene Kåsin

Jeg jobber som matrådgiver i innholdavdelingen i MatPrat, og har mastergrad i helsefagvitenskap med fordypning i kostholdsforskning. Sunn hverdagsmat og å ha det gøy på kjøkkenet er blant det jeg brenner for. Her er jeg så heldig å kunne få formidle litt av min mathverdag til deg, håper det smaker.

 

Oda 003Oda Christensen

Jeg er så heldig at jeg får lov til jobbe med mat! Jobben min i MatPrat som matfaglig innholdsansvarlig gir meg spennende arbeidsdager med matlaging, oppskriftsutvikling, testinger og ikke minst smaking. Mat er så mye, men det er ikke minst noe samlende. Noe som samler familier rundt matbordet i hverdager og til de større anledninger. Det samler venner. De gir muligheten for nye bekjentskap. Det samler kjærligheten. Og dette er jeg så heldig å få jobbe med. Jeg elsker å teste ut nye smaker, oppleve mat i alle verdens land og det å samle min familie og venner til små og store måltider.

 

MP1442-04348b-hmMariann Sletten

Jeg er leder for marketingavdelingen og ansvarlig for alle eksterne kampanjer. Er utdannet innen kommunikasjon og markedsføring, med erfaring fra mediebyrå innen digitale flater.

 

 

 

Matprat-Anette-031c8f-hm

 

Anette Fjelleng Hansen

Jeg er utdannet kokk, har en bachelor i samfunnsernæring, og jobber som matrådgiver i innholdsavdelingen. Gode smaker, sunnhet og matglede har alltid vært min store interesse. Her håper jeg å kunne dele litt av den med deg.

 

 

Trude miljo hoyde

 

Trude Elisabeth Henrichsen

Jeg er matskribent og har lang fartstid som journalist med mat og reise som hovedfokus. Elsker spicy mat og livsstilsbøker, og er konstant på jakt etter gode historier.

 

 

 Ann Christin 005

Ann-Christin Bru

Jeg er utdannet kokk og har en bachelorgrad i kostøkonomi og matvitenskap. I MatPrat har jeg ansvar for publisering av innhold på digitale plattformer, med spesielt ansvar for forsiden av matprat.no. Jeg er langt over middels interessert i mat og drikke, og elsker å utvikle mine egne oppskrifter.

 

 

profilbilde

 

Veronica Dånmark Vatn

Jeg jobber som matrådgiver i marketingavdelingen, og har en master i helsefagvitenskap med fordypning i sensorikk. Jeg elsker mat og setter ekstra stor pris på smakfulle og lokalproduserte matvarer. Her ønsker jeg å dele noen av mine matopplevelser med deg.

 

 

OEK Lam host13Cecilie Maske 

Jeg er utdannet kokk og faglærer i helse, ernæring og miljø. Som matrådgiver i Innholdsavdelingen i MatPrat får jeg boltre meg med det jeg liker best: mat, smak og fantastiske råvarer. Jeg elsker alle årstider og råvarer i sesong. Høsten er favoritt; når det bugner av friske, norske råvarer både i butikken, i åkeren og ute i naturen. Jeg er en lidenskapelig sanker, som tråler skogen for sopp og bær, og prøver å holde de gamle konserveringsmetodene ved like.

 

Magnus 025

 

Magnus Tvedt – Øresland

Jeg er kokk og jobber som matrådgiver i MatPrat. Jeg lever og ånder for gode råvarer, herlige matopplevelser og simpelthen elsker å inspirere andre frem til det gode måltid.

 

 

 

jpg-MP-60094 Hanne Svärd

Jeg har ansvar for struktur og videreutvikling av våre tekniske løsninger på alle plattformer. Det innebærer nettsider som matprat.no, matstart.no, matbilder.no, farikal.no og mat.no, i tillegg til MatFolket, apper, mobiltjenester og MatPrat-kampanjer i digitale medier.