Norsk lam i verdensklasse - MatPrat Blogg

Norsk lam i verdensklasse

15.09.08-Matprat71-2330443_1024

«Gjør våren til sommer, og sommer til glede. La smaken av Norge være svaret på strevet. Da er den vanskeligste delen av oppskriften gjort…»

Butikkene bugner av norske råvarer, vi er spesielt stolte av det norske lammet. Norsk lam er i verdensklasse når det gjelder smak og kvalitet. Lammet slippes ut om våren og spiser det naturen gir, enten den lever i innland, på fjellet eller ved sjøen. Dette gjør det norske lammekjøttet så fantastisk.

 

I Norge har vi en årlig produksjon av lam som tilsvarer ca. 5 kg lammekjøtt per. person. I høst vil vi vise deg hvordan du får mest mulig ut av hele dyret, vi har utviklet spennende oppskrifter som går til alle stykningsdelene av lammet.

lam_guide
Den nye oppdelingsguiden på matprat.no viser alle delene på dyret, slik at du enkelt kan finne oppskrifter som går til råvaren du ønsker å bruke.

 

Ønsker du lærdom rundt utbeining av lammelår eller surring av fylt stek, samtidig med litt underholdning på kjøkkenet, kan du laste ned de siste episodene i podcastseriern vår.

 

Matprat-lam1341-2330218_1024  Lammemorbrad-MP4438_1024 (2)   Matprat-lam1406-2330483_1024

Det beste fra naturen

Høst er også sesong for mye av det aller beste av norsk frukt, bær og grønnsaker. På matprat.no finner du alt av inspirasjon til høstens middager, være seg tradisjonsmat, fredagsbiffen eller pasta –  i tillegg til desserter.

Rein

Ferskt reinkjøtt er også i butikk, vi har samlet oppskriftene som gjør at du kan ha en riktig så trivelig innekveld – med eller uten gjester.

Spis godt, og ha en hyggelig høst!

 

Om bloggeren

Mariann Sletten

Jeg er leder for Marketingavdelingen og ansvarlig for alle eksterne kampanjer. Er utdannet innen kommunikasjon og markedsføring, med erfaring fra mediebyrå innen digitale flater.

Legg igjen en kommentar