Bli med oss ut i sommer - MatPrat Blogg

Bli med oss ut i sommer

Stemningsbilde-piknik-MP6122_1024 (2) - Kopi

Hvorfor smaker maten best ute? Er det fordi utsikten er bedre? Eller er det fordi luktene ute passer så bra med smakene? Ikke vet vi, men i hele sommer tar vi med maten ut. Fordi det er der den er aller best, og fordi sommeren er for kort til å sitte inne. Vi håper du vil bli med.

#MATENerBESTute

Konseptet for sommerkampanjen er #MATENerBESTute. Gjennom reklamefilmer, tipsfilmer, podcast, oppskrifter og annet snacks håper vi å inspirere til å skape gode matopplevelser utendørs.

Gode opplevelser er til for å deles, og vi ønsker å både bidra til, men også delta i, dine matminner. Uke 24 lanseres en Instagram-konkurranse hvor de beste bidragene som merkes #MATENerBESTute premieres med en transportabel gassgrill. Tar du utfordringen? Ta bilde av mat i flotte utendørsomgivelser, være seg grilling i hagen, en utendørsservering eller matpakken fra skogsturen, og del opplevelsen med #MATENerBESTute. Konkurranseregler kommer.

Grill i fokus

Etter tre år med stort fokus på StreetFood er vi i år sterkt tilbake på grill-arenaen! Alt kan grilles, og vi har fått på plass mange nye oppskrifter og tips i grill-universet vårt.

GRILLET-CHILIMARINERT-SVINEBIFF-2673002_500 BRUCHETTE-MED-SVINEFILET-2688660_500
Hovedråvarene for sommeren er Norsk svinekjøtt og storfekjøtt.

Podcast-gutta Øistein og Erlend gjør sommermaten hørbar, og fire podcaster med tema grill ligger i uke 22 klar for nedlasting. Her kan du laste ned våre andre podcast mens du venter.

Fem sommerfilmer som vil ha deg med ut går på YouTube, Facebook og web-TV. Åtte av tolv nye tipsfilmer er dedikert til grillen, disse lanseres også uke 22. På YouTube finner du alle tipsfilmene våre.

Sommermat på matprat.no

piknik

 

polse-med-maissalsa-2630355_1024 KYLLINGSPYD-MED-GULROT-OG-RoDBETESALAT-1399012_1024

Alt du trenger av inspirasjon til en bra sommer i matveien finner du på matprat.no/sommer. Tretten nye kampanjesider er på plass. I tillegg til Grillmat finner du: #MATENerBESTute, Turmat, Piknik, Søt sommer, Hjemmelaget is og iskake, Hamburger, Pølser, StreetFood, Salater, Sommerdrikke, Grillspyd og Fisk på grillen.

 

MatStart på Miniøya

GRILLSPYD-M-KYLLING-017-2694841_1024

Barnenettstedet matstart.no er fylt opp med sommerfristelser for barn, alt fra enkel is til sandwicher for piknik og god grillmat. MatStart er tilstede på Miniøya i Oslo 11 – 12 juni, hvor vi vil ha omelettkurs, smakslaboratorie og andre aktiviteter.

Uansett vær, vind, jobbhverdag eller ferie har vi tilrettelagt maten for å treffe sommerens behov, så vi håper du finner noe som frister.

Nyt sommerdagene, aller helst ute, det skal vi gjøre!

Om bloggeren

Ragnhild Kolvereid

Jeg er sosiale medier ansvarlig og jobber i Marketingavdelingen i MatPrat. Med lidenskapelig interesse for mat og formidling får jeg daglig jobbe med det jeg liker aller best - å jakte på de gode smakene og historiene, og gi dem videre til deg!

Legg igjen en kommentar